Online e-apotek som finns Sverige och har toppkvalitet samt tidstestade processer.

OM OSS

På vårt apotek anses det generellt tydligt att kunderna skall få transparent samt förståelig information gällande varje produkt som erbjuds i utbudet samt om hur en beställning hos oss fungerar. Vi har därför välutbildad personal vilka är behjälpliga angående alla slags frågeställningar, oavsett om det gäller beställningsprocessen, betalningar eller något annat.

Generös tillgänglighet med 24/7 kundservice för kunderna

Vi erbjuder kundservice under dygnets alla timmar, varje dag i veckan. Detta gör oss unika som e-apotek och ger våra kunder möjlighet att snabbt få svar på sina undringar.

Det går fint att använda ett av följande kontaktsätt;

  • Via telefon
  • Via mejl
  • Via vår Livechatt funktion

Då det alltid är en kvalificerad apotekstekniker som svarar på frågorna så kan du smidigt få korrekta svar på det du undrar över angående våra läkemedel. Det finns även möjligheter för kunder som enskilt vill söka svar i sektionen för vanliga frågor. Där finns mängder av bra svar på mängder av undringar vilka kan hjälpa dig till större kunskap om allt och chansen är därför stor att du kan hitta rätt svar för dig där.

Relevansen med att ge bra information och samtidigt ta hand om integriteten.

Vi har i vårt apotek många välskrivna artiklar och information om de olika produkterna du finner i e-apoteket och de är alla skrivna av kvalificerad personal. Detta betyder avsevärt mervärde för de män vilka vi korrigera problemet och uppnå en bättre erektion, hantera prematur utlösning eller något annat som har med det sexuella livet att göra.

Samtidigt är vi måna om sekretess och har av den här anledningen ej möjlighet att råda kunder till specifika lösningar för just dem, ur rent medicinsk synvinkel. Vi rekommenderar i dessa lägen att du tar ett samtal med en trovärdig vårdexpert före du beställer från oss.

Genom att informera sig själv väl och ha en bra grundkänsla samt kunskap gällande hälsan så ökar chansen att du som patient finner rätt väg framåt för dig, bibehålla god vigör och uppleva ett stabilt sexuellt hälsotillstånd.

e-apotek24.com  Alla rättigheter reserverade.