Online e-apotek som finns Sverige och har toppkvalitet samt tidstestade processer.

VANLIGA FRÅGOR

1) Är det nödvändigt att ha recept utskrivet av en professionell vårdgivare för att lägga en order från ert online-apotek?

Du behöver ej vara innehavare av recept för möjlighet att lägga en order från vårt apotek. Det går att göra det receptfritt. Du rekommenderas dock alltid att samråda med en duktig och förtroendeingivande läkare för läkemedel du köper hos oss.
Vi tillhandahåller medicinsk rådgivning som är utan någon som helst kostnad, till alla våra kunder och kundservice har öppet 24/7. Här svarar utbildad personal på alla dina frågor.

2) Vad innebär “generisk” i praktiken och ger dessa läkemedel en likvärdig effekt som ett läkemedel från ett känt märke?

Skillnaden mellan generiska läkemedel och ett märkesläkemedel är att märkestillverkaren använder ett specifikt namn för sitt läkemedel medan generiska läkemedel är döpta efter den aktiva ingrediens som existerar i det.

Patent på kemiska ämnen är ej en möjlighet så alla tillverkare är fria att tillverka läkemedel. Däremot får man inte använda ett annat företagsnamn på sina paket. Resultat och effekt påverkas inte oavsett vilket alternativ man väljer eftersom ingredienserna är desamma.

3) Varför har de piller jag köper hos er inte lika ut som läkemedlen från ett känt märke och varför är de döpta till något annat?

Namn samt utseendet på ett läkemedel och dess paketering kan patenteras. Detta betyder att en producent som gör generiska läkemedel inte innehar rätten att bruka de här för sina piller. Innehållet är dock detsamma och lika effektivt.

4) Hur vet man att läkemedel jag köper hos er har hög kvalitet?

Vi är många om att erbjuda hög kvalitet eftersom vi naturligtvis vill ha nöjda kunder. Våra läkemedel produceras av ett indiskt företag som innehar en statlig licens och är godkänt av det indiska Läkemedelsverket.

5) Vilka betalningsmetoder kan jag använda om handlar hos er?

Du kan betala med dessa metoder i det fall du önskar köpa läkemedel hos oss:

  •  Betalning via kreditkort
  •  Bitcoin

6) Levererar apoteket världen över och oavsett område?

Leverans är möjlig över hela jorden, undantaget ett par länder som ligger i Asien.

7) Varifrån skickas de piller jag lägger en order på?

Alla läkemedel tillverkas och skickas från Indien.

8) Vilken sorts paket används för frakten och måste jag skriva under för att mottaga leveransen?

Den order du lagt sänds alltid i ett diskret kuvert vilket lämnas i brevlådan vid ditt hem. Detta gäller i det fall du angivit att du vill få leveransen via standardpost.

9) Skickas en order på den dagen då jag genomför betalningen för ordern?

Produkten skickas så fort vi har kontrollerat dina leveransuppgifter. Ordern packas sedan och skickas ut inom 1-2 dagar.

10) Är jag tvungen att betala något mer om en produkt återsänds?

En återsändning sker utan fler kostnader för kunden.

e-apotek24.com  Alla rättigheter reserverade.