Online e-apotek som finns Sverige och har toppkvalitet samt tidstestade processer.

POLICY

Fraktpolicy

Läkemedlen du hittar på vårt apotek är indisktillverkade. En leverans tar normalt sett mellan tio till tjugoen dagar innan den når kunden, faktorer som tullhantering kan dock innebära att leveransen kan ta upp emot tio dagar mer att nå fram till dig.

Avbeställningspolicy

Vi accepterar avbeställningar som genomförs inom ett dygn från det att ordern har lagts. Kunden måste ringa en klocka eller så kan de meddela vår kundtjänst via e-post om de vill avbryta beställningen.

Återbetalningspolicy

Läkemedlen som du finner i apoteket online är generiska, något som i dessa fall betyder att medlen innehåller samma ämnen men bara inte är märkesspecifika. Vi säkerställer deras kemiska identitet och liknande medicinska effekt.

Om du inte gillar produkten, kontakta kundtjänst för att få reda på en returadress dit du kan skicka tillbaka läkemedlet. Vi startar efter detta återbetalningsproceduren.

Innan du som kund ringer genom en kontaktväg, vänligen se alltid över att du tar den korrekta dosen av det läkemedel du beställt och att instruktionerna läses igenom ordentligt. Notera: det är relevant att komma ihåg att effekten av läkemedlet är sen eller mindre om du äter eller dricker alkohol i samband med intag. 

I det fall du ej mottagit din produkt inom tidsspannet som är på cirka tiotalet till tjugoen arbetsdagar, plus de 10 dagar som kan tillkomma pga tullhantering, så skall du som handlat kontakta apotekets kundtjänst. Du har då full rätt till återbetalning som hanteras och betalas ut cirka fem till sju vardagar efter att den första kontakten togs med oss.

e-apotek24.com  Alla rättigheter reserverade.